Важливі зміни з нашим додатком Maxus Smart

На жаль, вхідні телефонні лінії пошкоджені, для зв'язку - залиште свій номер через форму "Зворотний дзвінок" і ми Вам передзвонимо

10 ідей, що надихають, з освітлення інтер'єру в стилі мінімалізм

18. 04. 2018

Лаконічний дизайн підходить до сучасного способу життя, тому що поєднує простоту з затишком, а комфорт — з естетикою. Велика кількість вільного простору, відсутність перегородок і зайвого декору, гармонія пропорцій, текстур і кольорів — цим приваблюють кімнати в стилі мінімалізм. Такий інтер'єр поєднується з атмосферою заміського будинку і міської квартири, а також із сучасним офісом, модним бутиком або кафе.

Освітлення займає важливе місце в мінімалістичних інтер'єрах. У кімнатах з невеликою кількістю прикрас світильник стає декоративним елементом. А його світло створює атмосферу, підкреслює текстури та кольори, зонує, замінюючи собою перегородки та стіни.

Пропонуємо 10 ідей, які допоможуть вибрати світильник і створити цікаве освітлення в лаконічному інтер'єрі.

1. Чотири бра встановлені над диваном не тільки для того, щоб тут можна було читати книги або відпочивати при вимкненому загальному світлі. Чорно-білі світильники, розташовані в одну лінію, повторюють ритм і палітру інтер'єру. У цьому лаконічному дизайні бра використовуються як декор і замінюють собою обридлі картини.

Для візуалізації інтер'єру використані LED-бра Wall Light Damasco 514 7W BL

2. Мінімалізм порушує правила і приносить свободу. Поєднуйте в одній кімнаті накладні і підвісні джерела світла, щоб зробити простір більш комфортним. Накладне джерело світла, розташоване на задньому плані фото, вирішує завдання загального освітлення. Його промені падають під широким кутом і рівномірно заповнюють простір. А підвіс з прозорими плафонами (знаходиться на передньому плані фото) додає яскравості там, де це необхідно — над обіднім столиком.

Для візуалізації інтер'єру використаний LED-підвіс Pendant Caren 7W-3

3. Два прямокутні бра на цьому фото схожі на невеликі вікна, за якими вже встає ранкове сонце. Вони наповнюють інтер'єр кімнати повітрям і розширюють простір. Світло цих бра ставить м'який акцент на елегантних формах ваз, улюблених фото і чорно-білій картині на тумбі.

Для візуалізації інтер'єру використані бра Wall Light Damasco 517 8W WT

4. Освітлення — це не тільки гра світла та тіні, але й велика палітра відтінків. З його допомогою можна розфарбувати білий інтер'єр в ніжні бузкові, затишні персикові, теплі помаранчеві й соковиті ультрамаринові тони. Освітлення такого типу перетворить кухню чи інші кімнати в стилі мінімалізм в модну локацію для вечірки.

Для створення подібного інтер'єру можна використовувати точкові світильники серії SDL від MAXUS і світлодіодні стрічки

5. Тут світло продовжує концепцію строгості. Квадратні вбудовані світильники розташовані симетрично в правій частині кімнати. Лінійне підсвічування підкреслює геометрію шаф і дворівневої стелі. Світловий дизайн завершує елегантна деталь — акцентне підсвічування м'яких ліній штор.

Для візуалізації інтер'єру використані вбудовані LED-світильники Downlight Grand 9W 6000K SQ та інші джерела світла

6. Мінімалізм в інтер'єрі — це гармонія простих форм, індивідуальності та комфорту. Прибрати з кімнати зайві предмети і зберегти зручність допоможуть «розумні» технології. Використовуйте smart-світильник, який замінить кілька традиційних джерел світла. Такі моделі можуть самі налаштовувати яскравість, на основі освітленості кімнати, мають вбудовані сценарії та інші корисні функції.

Для візуалізації інтер'єру використано smart-світильник Intelite

7. Простору вітальню в стилі мінімалізм зазвичай зонують світлом. Лаконічний підвіс у формі кола створить затишну атмосферу на веранді й виділить за допомогою освітлення цей простір як відокремлене місце для відпочинку та спілкування.

Для візуалізації інтер'єру використаний LED-підвіс Pendant Jung 36W D400 WT

8. У спокійних біло-сірих відтінках цього інтер'єру було важливо створити острівець тепла і затишку. Незвичайна панель з лампами Едісона над обіднім столом вирішує завдання і додає невимушеності у лаконічний дизайн вітальні.

Для візуалізації інтер'єру використані лампи-філамент Maxus і LED-світильник стельовий Ceiling Lamp Blan 3 21W WT

9. Поєднуйте тепле світло від затишних бра із загальним освітленням денного тону. Підсвічування біля прикроватного столика допоможе розслабитися перед сном, а яскраве світло підвісного світильника додасть бадьорості та підніме настрій зранку.

Для візуалізації інтер'єру використаний світильник, який зібраний з серії продуктів «Збери сам» (світильник 1-FCL-002-C, монтажна планка 1-FPA-01-BK і плафон 1-FHA-03-BK)

10. Повітряна композиція зі світильників продовжує ідею близькості до природи, яку підкреслюють панорамні вікна й світлі тони цього інтер'єру. У похмурий день світильники створять неяскраве підсвічування над столом і нагадають про сріблясті краплини дощу, що летять з неба. А ввечері невеликі джерела світла будуть схожі на зірки за вікном.

Для візуалізації інтер'єру використані LED-підвіси Pendant Dribble 4W

Використовуйте ці ідеї, щоб зробити навколишній простір більш привабливим і зручним. А якщо у вас залишилися питання про те, як створити схоже освітлення в інтер'єрі, зверніться до наших консультантів за допомогою.