Важливі зміни з нашим додатком Maxus Smart

На жаль, вхідні телефонні лінії пошкоджені, для зв'язку - залиште свій номер через форму "Зворотний дзвінок" і ми Вам передзвонимо

Контроль і керування домашньою технікою – легко з Maxus Smart

17. 03. 2020

Скільки пультів потрібно для керування домашніми приладами? Чи можна керувати ними зі смартфона та як це зробити, встановивши один мобільний додаток? Відповідь – у нашій статті.

Дистанційне керування технікою давно й ґрунтовно увійшло в наше життя. Телевізори, медіа-системи, світильники та кондиціонери – щоб керувати цими пристроями, ми звично тягнемося до пульта й… часто не знаходимо його на місці. Пульти губляться й ламаються, в них потрібно регулярно міняти батарейки, а заміна зіпсованого пульта може перетворитися на справжній квест.

упрвлление с пульта

«Гори» пультів відходять у минуле

Універсальний пульт дистанційного керування Edicto-W-IR від Maxus Smart – це простий і зручний пристрій, здатний керувати будь-якими домашніми приладами, що можуть приймати ІЧ-сигнали, в радіусі 8 метрів, з кутом передачі сигналу 360˚.

Тепер можна зібрати розкладені по всьому будинку пульти й прибрати в дальню шухляду – більше вони не знадобляться. Універсальний ІЧ-пульт здатний працювати більш ніж з 1000 різних пристроїв і дозволяє встановлювати та налаштовувати сценарії їхньої роботи.

управление со смартфона

Технікою без ІЧ-порту також можна керувати дистанційно

Поїхали у відпустку й забули вимкнути холодильник? По дорозі на роботу згадали, що телевізор залишився включеним? Якщо прилади підключені через розумну розетку, проблема вирішується одним дотиком до смартфона.

Розумна WiFi розетка Brio-W-Head16 від Maxus Smart – це можливість легко контролювати роботу підключеної через неї техніки, загальною потужністю до 3,4 кВт. Крім цього, smart-пристрій оснащений таймером, за допомогою якого можна налаштувати графік його роботи, а вбудований лічильник енергоспоживання дозволяє контролювати, скільки саме енергії витратив включений до розетки прилад.

Універсальний пульт і розумна розетка, подібно до інших пристроїв Maxus Smart, об'єднуються в комплексну систему «Розумний дім», і ними можна дистанційно керувати з будь-якої точки світу за допомогою смартфона чи планшета. Завантажте безкоштовний додаток з Google Play чи App Store та керуйте побутовою технікою без зайвих зусиль.

Доручіть контроль над домашніми електроприладами Maxus Smart і насолоджуйтесь кожною миттю життя!