Важливі зміни з нашим додатком Maxus Smart

На жаль, вхідні телефонні лінії пошкоджені, для зв'язку - залиште свій номер через форму "Зворотний дзвінок" і ми Вам передзвонимо

Maxus Smart – проста та зручна економія сімейного бюджету

14. 01. 2020

Система розумного дому – додаткові витрати чи спосіб заощадити? Як «розумні» прилади допомагають зберегти сімейний бюджет? Кому й для чого корисна домашня автоматизація? Читайте про це в нашій статті.

Розумний дім – технології, які роблять життя комфортним

Системи домашньої автоматизації останні кілька років набирають популярність по всьому світу. Мільйони жителів США, Канади, Західної Європи, Китаю та інших країн успішно користуються перевагами розумного дому, але в Україні ця сфера ринку лише формується. Експерти пояснюють це високою вартістю самих «розумних» пристроїв і недостатньою поінформованістю покупців про переваги, які здатна дати автоматизація житла.

Автоматичне керування опалювальною системою, контроль якості повітря, захист від незаконного проникнення та догляд за дітьми – ось далеко не повний перелік можливостей, котрі розумний дім дає своєму власникові. Центром управління такої smart-системи стає смартфон, і це дозволяє відмовитись від використання окремих пультів для кожного пристрою. Розумні прилади не лише дбають про комфорт та безпеку житла, а й беруть на себе виконання повсякденних рутинних дій, звільняючи господарям час для відпочинку, хобі чи сімейного спілкування.

У чому вигода систем автоматизації «Розумний дім»?

Перш за все, smart-система здатна захистити свого власника від великих витрат на усунення наслідків аварій. Розумний датчик протікання суміщений з приводом контролю крана вчасно відключить подачу води, позбавивши господарів від необхідності ремонтувати будинок після потопу, а датчики диму та газу дозволять запобігти виникненню пожежі.

Можливий фінансовий збиток від квартирної крадіжки не поступається витратам на повноцінний ремонт, у той час як наявність камер відеоспостереження та датчиків відкриття дверей і вікон може захистити житло від незаконного проникнення.

Розумні пристрої на варті сімейного бюджету

В умовах постійного зростання цін на комунальні послуги, необхідність економії стає очевидною для кожного. І прилади розумного дому допомагають господарям заощадити на оплаті комунальних послуг.

Економія електроенергії

Система домашньої автоматизації здатна керувати опалювальною системою: переводити опалення в економ-режим, коли мешканці відсутні, та «підігрівати» будинок до їх повернення. Це дозволяє зменшити витрати електрики на опалення до 60%.

Датчик руху, поєднаний з розумним вимикачем, дає можливість економити на нічному освітленні сходів і коридорів. Автоматичне відключення забутих електроприладів також дозволяє уникнути додаткових фінансових витрат і виключає ймовірність займання.

Економія води

Поливання газону чи саду – щоденний і обов'язковий захід у посушливе літо. Розрахувавши необхідний обсяг поливу, можна встановити точний сценарій для включення й вимкнення насоса, що дозволить не лише уникнути перевитрати води, але й захистити рослини від надмірного заливання.

Maxus Smart – простота, надійність, економність!

Щоб забезпечити українським споживачам можливість користуватися перевагами розумного дому, не витрачаючи зайвих коштів і зусиль, команда Maxus Smart розробила свою лінійку бездротових пристроїв для домашньої автоматизації пристроїв для домашньої автоматизації. Крім доступної ціни ці прилади відрізняються надійністю та простотою керування.

Для налаштування та контролю системи розумного дому від Maxus Smart використовується звичайний смартфон, на який встановлюється безкоштовний мобільний додаток. Завантажити його можна з Google Play чи App Store. А якщо клієнт воліє отримати вже встановлену та налагоджену систему, можна скористатися послугами професійних інсталяторів.

Для зручності користувачів працює гаряча лінія (0-800-50-34-56) й telegram-канал.

Maxus Smart – простий і доступний спосіб зробити своє житло більш «розумним»!