Важливі зміни з нашим додатком Maxus Smart

На жаль, вхідні телефонні лінії пошкоджені, для зв'язку - залиште свій номер через форму "Зворотний дзвінок" і ми Вам передзвонимо

Настільні лампи MAXUS DeskLamp: нові горизонти в організації робочого простору

11. 11. 2018

Нова серія світильників MAXUS DeskLamp – це «розумні» настільні лампи, які мають розширений функціонал і незмінно високу якість. Природна і натуральна передача кольору освітлюваних об'єктів та можливість вибору яскравості й температури світла – відмінний спосіб підвищити продуктивність роботи школяра, студента чи співробітника офісу.

LED-світильник MAXUS DKL RGB – настільна лампа з райдужним підсвічуванням


Якісне світло – запорука продуктивної роботи

Правильне освітлення робочого простору – не єдина, але обов'язкова умова ефективної роботи і збереження здоров'я людини. Занадто тьмяне, мерехтливе або таке, що б'є в очі, світло здатне стати причиною підвищеної стомлюваності, зниження продуктивності праці й головного болю. Для учнів, офісних співробітників та інших людей, які за родом своєї діяльності змушені проводити за письмовим столом кілька годин щодня, питання якісного освітлення робочої зони стоїть особливо гостро.

Порада. Навіть найкраща настільна лампа не повинна бути єдиним джерелом світла в темній кімнаті, оскільки різкий перепад рівнів освітленості викликає зайву напругу зорових м'язів, що призводить до швидкої стомлюваності очей. Щоб уникнути цього ефекту крім настільної лампи ввімкніть основне освітлення, так очам буде набагато комфортніше.

Світлодіодна настільна лампа – оптимальне рішення для освітлення сучасного робочого місця. Вона стане незамінною помічницею і прекрасним подарунком для дітей, підлітків, їх батьків, бабусь і дідусів. Перед покупкою подумайте про те, які саме функції лампи здаються Вам найбільш важливими і виберіть світильник у відповідності зі своїми потребами.

Що вирізняє настільні лампи MAXUS DeskLamp

Найбільш висока передача кольору серед існуючих настільних ламп

Кольори всіх предметів, освітлюваних цими настільними лампами, будуть виглядати такими ж, як якщо б людина дивилася на них у ясний сонячний день. Параметр, що позначає візуальну природність, натуральність кольорів називається індексом передачі кольору (CRI). Індекс передачі кольору у сонячного світла прийнятий за 100, а у цих світильників його значення становить 94, що є найкращим результатом серед існуючих на сьогоднішній день настільних ламп.

Ресурс в 30 000 годин роботи і 3-річна гарантія

Настільні лампи MAXUS DeskLamp розраховані на 30000 годин роботи. Таким чином, включаючи світильник на 4 години щодня, Ви зможете насолоджуватися його комфортним світлом більше 20 років і при цьому не витрачати часу і грошей на заміну лампочок та іншого обслуговування. Висока якість продукції MAXUS підтверджується наданням гарантії протягом 3-х років. Також для зручності наших клієнтів організована робота Гарячої Лінії, куди можна звернутися у разі виникнення проблем.

Захист від перепадів напруги та якісне світло

Правильно спроектоване джерело живлення і драйвер дозволяють світильникам витримувати великі перепади напруги в мережі й стабільно працювати в діапазоні напруг від 100 до 260 В при повній відсутності неприємного мерехтіння та пульсацій світла.

Регульована яскравість світлового потоку

У світильниках MAXUS DeskLamp передбачена можливість зміни яскравості світлового потоку, що дозволить користувачеві зробити їхнє світло настільки яскравим, наскільки це зручно.

Настільні LED-світильники MAXUS DeskLamp – це сучасні джерела світла, що відрізняються стильним дизайном, ергономічністю й широким функціоналом. Для виготовлення корпусу ламп використовується якісний пластик з матовою поверхнею, що виключає появу шкідливих для зору відблисків. Штанга лампи покрита еластичним матеріалом з ефектом «Soft-touch». Крім того, кожна з моделей MAXUS DeskLamp має свої особливості й додаткові функції. Пропонуємо Вам ознайомитися з ними більш докладно.

MAXUS DKL Transformer

Дана модель стане справжньою знахідкою для людей, що займаються творчістю: малюванням, вишивкою, бісероплетінням та іншими заняттями, в яких крім високого рівня освітленості потрібно ретельно підбирати кольори. Завдяки високому індексу передачі кольору зробити це буде напрочуд просто.

Унікальність конструкції цього світильника дозволяє легко змінити розміри та інтенсивність зони освітлення в залежності від того, який саме світловий потік потрібен користувачеві в даний момент. Можливість налаштовувати будь-який кут між світловими панелями в діапазоні від 0° до 180°, дозволяє отримати як вузький і більш інтенсивний (наприклад, для читання книги), так і широкий і розсіяний світловий потік, застосовуючи який зручно працювати з кресленнями, картами та іншими крупноформатними паперами. Правильний вибір кута розкриття світлових панелей дозволить звести до мінімуму ефект тіні, що заважає під час дрібної ручної роботи.

Дана модель представлена в класичних чорному та білому кольорі, що дозволяє підібрати світильник для інтер'єрів у різній колірній гаммі.


Конструкція MAXUS DKL Transformer дозволяє налаштовувати кут між світловими панелями від 0° до 180°

Використовуйте лампу там, де Вам зручно – на вулиці, на балконі та інших місцях, не оснащених розетками. Дана модель світильника укомплектована вбудованим акумулятором, здатним забезпечити не менше 2 годин автономної роботи настільної лампи при повному навантаженні. Для того, щоб повністю зарядити акумулятор знадобиться не більше 6 годин.

Ви можете встановити один з трьох доступних варіантів колірної температури. Вибирайте тепле світло (3000К), щоб розслабитись і відпочити, нейтральне, біле світло (4100К), зручне для читання, або холодне світло (5700К), яке активізує роботу мозку і сприяє концентрації уваги.

Скористайтеся функцією «Таймер», щоб автоматично відключити світильник через 40 хвилин. Це, наприклад, дозволить використовувати лампу як нічник у дитячій кімнаті.

MAXUS DKL «RGB»

У цьому елегантному білому світильнику дивним чином поєднуються якості функціональної настільної лампи і чарівного веселкового нічника. Дана модель може використовуватися як звичайна настільна лампа, а також в комплексі з RGB-підсвічуванням, що може працювати в 7 різних колірних сценаріях:

  • Червоний
  • Помаранчевий
  • Жовтий
  • Зелений
  • Блакитний
  • Синій
  • Фіолетовий

При включенні режиму «Rainbow Glow» кольори плавно переливаються з одного в інший по колу, а в режимі нічника RGB-підсвічування має білий колір, крім того, можливе плавне регулювання його яскравості.

Використовуючи MAXUS DKL «RGB», Ви зможете працювати там, де це зручно, незалежно від наявності розеток. Вбудований акумулятор даної моделі, забезпечує не менше 2 годин автономної роботи при повному навантаженні. Час повної зарядки акумулятора – не більше 6 годин

Ця лампа стане ідеальним рішенням для нічного освітлення в дитячій кімнаті, тому що в ній передбачено режим нічника з плавним регулюванням яскравості.

MAXUS DKL Sound

Ця модель напевно припаде до смаку тим, хто вважає за краще працювати або вчитися під ритми улюблених мелодій. Настільний світильник MAXUS DKL Sound оснащений сумісною з різними типами пристроїв Bluetooth-колонкою, яка забезпечить чисте звучання музики. А вбудований USB-порт дасть можливість легко зарядити смартфон, планшет або інший гаджет. Світильники цієї моделі доступні в строгому чорному та елегантному білому корпусі.

Світильник MAXUS DKL Sound з Bluetooth-колонкою

Вибирайте один з трьох доступних варіантів колірної температури, починаючи від розслабляючого світла в 3000К і закінчуючи холодним, що сприяє зосередженій розумовій діяльності, 5700К.

Вбудована Bluetooth-колонка дозволить Вам насолоджуватися чистим звучанням улюблених мелодій, не захаращуючи письмовий стіл додатковою апаратурою. При цьому для зручності користувачів додана можливість виведення звуку на колонку через кабель AUX 3,5 мм.

Підключіть до настільній лампі смартфон або планшет через вбудований USB-порт і заряджайте свій гаджет, не відволікаючись на пошуки додаткових розеток. Лампа здатна заряджати мобільні пристрої струмом до 1 А.

Оберіть свій MAXUS DeskLamp

Нові моделі настільних ламп доступні до замовлення в каталозі магазину Maxus. Оформіть замовлення, і наші співробітники зв'яжуться з Вами в найкоротші терміни. Ми дбаємо про зручність наших покупців, тож пропонуємо кожному клієнту:

  • консультацію компетентних фахівців;
  • безкоштовний розрахунок освітлення;
  • зручну доставку;
  • різні способи оплати.

Якщо у Вас виникли питання чи зауваження, напишіть їх у коментарях до статті або поставте по телефону співробітникам нашої компанії. Підпишіться на сторінку MAXUS у Facebook, щоб першими дізнаватися про цікаві новинки, акції та знижки на нашу продукцію.

Порадуйте себе і своїх близьких якісним і комфортним світлом від Maxus!