Важливі зміни з нашим додатком Maxus Smart

На жаль, вхідні телефонні лінії пошкоджені, для зв'язку - залиште свій номер через форму "Зворотний дзвінок" і ми Вам передзвонимо

Новий GLOBAL STREET 30 Вт: консольний світильник з доступною ціною та високою надійністю для невеликих площ

09. 10. 2018

Вуличний GLOBAL STREET LED 30Вт, 3000 лм, 5000 К, IP65 (GST-0350-01) — це доступна за ціною led-модель з гарантією тривалістю 3 роки та ресурсом роботи 30 000 годин. Консольний світильник адаптований для освітлення односмугових доріг у містах і селах, парків, прибудинкових територій, просторів, що прилягають до заводів, та інших об'єктів середньої та невеликої площі.

Консольний LED-світильник GST-0350-01 у новому корпусі для більш надійної роботи

Антикорозійний корпус нової форми надійно захищає модель від перегріву чи переохолодження. Крім того, лeд-світильник має розширений діапазон робочої напруги (90 – 305 В) та підходить для використання у місцевості з нестабільною електромережею. У комплекті є адаптер, який дозволить встановити модель на кронштейни діаметром 38 – 65 мм.

Переваги консольного лед-світильника GLOBAL STREET 30 Вт

Інженери компанії адаптували модель для побутового використання на вулиці. Вона оптимальна, коли необхідне недороге та надійне джерело світла для освітлення однополосной дороги, прибудинкової території та інших просторів невеликій площі.

Надійність: ресурс роботи 30 000 годин і 3 роки гарантії

Новий led-світильник пройшов тестування в лабораторії «Максус». Дослідження показало, що під час роботи драйвер і світлодіоди не перегріваються. Це дозволяє бути впевненим у якості й давати гарантію тривалістю 3 роки. Ресурс моделі GST-0350-01 становить 30 000 годин, його вистачить більш ніж на 10 років, якщо включати модель по 8 годин щодня.

Антикорозійний корпус із захистом від перегріву й переохолодження

Корпус нового прожектора виготовлений зі сплаву на основі алюмінію й має форму радіаторного типу. Завдяки цьому інженерному рішенню, температура рівномірно розподіляється по всій площі, тому консольний світильник «Глобал» добре захищений від перегріву чи переохолодження. Корпус не схильний до іржі. А нейтральний сірий колір плафона не притягатиме до себе зайвої уваги на фасаді чи в міському середовищі.

Проста установка: без купівлі додаткових кріплень і перехідників

Використовуйте новий лед-прожектор GLOBAL STREET, щоб заощадити час і гроші на покупку чи виготовлення кріпильних конструкцій чи перехідників. Модель комплектується адаптером, який дозволяє встановити світильник на кронштейни діаметром від 38 до 65 мм, в тому числі на поширені види труб 48 і 62 мм.

Розширений діапазон робочої напруги — 90 – 305 В

Вибирайте новий світильник, щоб вулиці залишалися безпечними та комфортними незалежно від стабільності електромережі. Модель відмінно адаптована для умов сіл та інших територій, де часто спостерігаються скачки чи зниження напруги. Крім того, широкий діапазон захистить світильник від перегорання через перепади в мережі.

Нова модель GST-0350-01 дає комфортне світло тож її можна встановити на вулиці там, де часто бувають люди

Якісне світло: без мерехтінь з реалістичною передачею кольору

Прожектор дає рівномірне освітлення, яке не пульсує та правильно передає природні відтінки предметів. Таке світло комфортне для очей і не створює додаткового навантаження на зір, воно підходить для автомобільних доріг, пішохідних зон, майданчиків біля магазинів, парків та інших територій, де часто бувають люди.

Захищений від блискавок і вітру, адаптований до погоди України

Світильник стійкий до сильного вітру, має захист від блискавки до 2,5 кВт. Модель надійно працює в діапазоні температур від −40 до +50 °С і добре підходить для використання на вулиці в помірному кліматі.

IP65

Консольний світильник захищений від сильних струменів води та пилу, тому його можна встановлювати на вулиці без навісу чи використовувати в запорошених приміщеннях.

Економія електроенергії

Енергоефективність нової світлодіодної моделі становить 100 лм/Вт, а значить, вона зробить вулиці та дороги безпечними та заощадить кошти.

Де зручно використовувати нову модель?

Светильник хорошо подходит для небольших территорий, его удобно устанавливать на высоте от 2 до 9 метров. Модель можно использовать для освещения:

  • односмугових доріг, дворів;
  • тротуарів та інших пішохідних зон;
  • територій біля виробництв і цехів;
  • парків і скверів;
  • дворів приватних будинків;
  • стоянок і АЗС;
  • інших просторів.

Консольний світильник можна встановити на кронштейни різного діаметру

Як встановлюється світильник GST-0350-01?

Увага! Пам'ятайте, що роботи повинні проводити тільки фахівці.

1. Перед початком робіт відключіть електрику.
2. Розкрутіть гвинти, що фіксують, вставте в отвір для кріплення кронштейн або іншу конструкцію, на яку проводиться монтаж, встановіть модель в потрібному положенні.

Порада. Якщо діаметр кронштейна більше 38 мм, використовуйте адаптер.

3. Зафіксуйте модель гвинтами.
4. Підключіть прилад до мережі. Подайте електрику та переконайтеся, що все працює коректно.

 

Купити новий світильник можна в каталозі нашого магазину. Для зручності покупців ми пропонуємо:

  • доставку;
  • різні види оплати;
  • консультації фахівців;
  • безкоштовний розрахунок освітлення;
  • монтаж від компанії в Києві та Харкові.

Вибирайте якісне та доступне світло з Maxus!