Важливі зміни з нашим додатком Maxus Smart

На жаль, вхідні телефонні лінії пошкоджені, для зв'язку - залиште свій номер через форму "Зворотний дзвінок" і ми Вам передзвонимо

Новий розумний світильник MAXUS Functional: комфорт і зручність керування світлом

30. 10. 2018

Новий світильник MAXUS Functional – це ефективне поєднання високої якості, надійності та функціональності, створене фахівцями компанії MAXUS для Вашого комфорту. Компактні розміри (діаметр – 49 см, висота – 7 см), висока енергоефективність – 85 lm/W і простота монтажу роблять цей світильник оптимальним рішенням для використання в різноманітних приміщеннях, а наявність пульта управління дає можливість легко налаштувати освітлення в кімнаті на свій смак.

Функціональний LED-світильник MAXUS Functional – розумне світло для дому та офісу

Чому варто вибрати MAXUS Functional

Висока надійність і бездоганна якість цього світильника роблять його ідеальним вибором для тих, хто цінує сучасний комфорт і широку функціональність. Додатковою перевагою є можливість управління світильником як за допомогою вимикача, так і використовуючи пульт управління.

Пульт управління світильником MAX-01-FNC-050-C

Налаштування колірної температури світла

Функціональний світильник MAXUS має 11 режимів настройки колірної температури світла в широкому діапазоні від 3000K до 6500K. Відомо, що нейтральне біле світло (4000-5000 К) сприяє підвищенню активності та концентрації уваги, воно справляє на організм людини стимулюючий ефект. Тоді як тепле жовтувате світло (3000-4000 К) наповнить кімнату м'яким затишком, допоможе заспокоїтися і розслабитися після напруженого дня.

Плавне регулювання яскравості

Регулювання яскравості світильника також має 11 кроків, що дозволяє налаштовувати світло плавно, без різких стрибків. У комбінації з настройками колірної температури це дозволяє реалізувати безліч світлових сценаріїв і вибрати той, що є найбільш комфортним для Вас у даний момент.

Пам'ять останнього робочого режиму

Будучи відключеним, MAXUS Functional запам'ятовує налаштування, в якому працював в момент вимикання. Завдяки наявності пам'яті останнього робочого режиму при наступному включенні світильника як пультом, так і за допомогою вимикача, освітлення автоматично буде відповідати налаштуванням, які вибиралися останніми. Тож, якщо Ви зволієте постійно використовувати певний світловий сценарій, необхідності кожного разу встановлювати його заново не виникне.

Режим нічника

Власникам функціонального світильника MAXUS більше не знадобиться окремий нічник, адже світильник прекрасно впорається з цією роллю. Світловий потік в режимі нічника встановлюється на рівні 10% від максимально можливого. Також є можливість вибору однієї з 3 доступних колірних температур.

Функція «Автотаймер»

Наявність функції «Автотаймера» відкриває додаткові можливості, дозволяючи автоматично відключити світильник через певний час: 30 хвилин або 1 годину.

Надійність: ресурс роботи 50000 годин і 2 роки гарантії

Ресурс роботи світлодіодів даного світильника становить 50 000 годин. Тобто MAXUS Functional прослужить Вам більше 17 років, якщо використовувати його по 8 годин на добу.

Результати тестування, проведеного співробітниками лабораторії МАКСУС, продемонстрували, що температура роботи світлодіодів є оптимальною і не перевищує 85˚С. А значить, яскравість світильника не знизиться протягом всього заявленого терміну служби.

Наша компанія впевнена в якості своєї продукції, тому ми надаємо гарантію на 2 роки.

Якість: захист від мерехтіння та коливань напруги

Використаний в MAXUS Functional правильно спроектований драйвер володіє широким діапазоном робочої напруги, тому світильник відрізняється підвищеною «адаптивністю» і стабільно працює в діапазоні напруги від 150 до 260V.

Висока якість драйвера забезпечує плавне включення/вимикання світлодіодів і перешкоджає мерехтінню, роблячи світло максимально комфортним для очей і знижуючи ризик їх передчасної стомлюваності.

Така конструкція драйвера дозволяє забезпечити збереження потужності світильника при регулюванні колірної температури, підтримуючи стабільний світловий потік, а також коректну роботу світильника при використанні його з вимикачами з підсвічуванням.

Функціональний світильник MAXUS в інтер'єрі

Світильник буде органічно виглядати в приміщеннях, оформлених в сучасних стилях – від класичного до hi-tech. Компактний розмір пристрою дозволяє встановити його практично в будь-якому приміщенні, в тому числі й у кімнатах з низькими стелями.

Виготовлений з дотриманням сучасних екологічних норм, MAXUS Functional – просте і зручне рішення для освітлення вітальні, спальні, дитячої чи офісного кабінету.

Акуратний і лаконічний світильник MAXUS Functional стане прекрасним доповненням будь-якого сучасного інтер'єру

Розміри та установка функціонального світильника MAXUS

MAXUS Functional відрізняється досить компактними розмірами: діаметр світильника становить 490 мм, а висота – 70 мм. При цьому вага всього виробу не перевищує 1,34 кг.

Габаритні розміри світильника MAX-01-FNC-050-C

Як встановити MAXUS Functional

Увага! Роботи з установки світильника повинні проводитися компетентними фахівцями.

1. Перед початком робіт з монтажу світильника обов'язково впевніться, що електрику відключено.

2. Зніміть розсіювач зі світильника, повертаючи його в відповідному напрямку.

3. Відзначте на стелі місця для монтажу, зробіть відповідні отвори та закріпіть в них дюбелі, що входять до комплекту світильника.

4. Протягніть кабель кріплення через силіконовий сальник і зафіксуйте світильник на стелі за допомогою гвинтів, що входять до комплекту світильника.

5. Підключіть кабель живлення відповідно полярності й установіть розсіювач на світильник.

6. Подайте електроенергію та переконайтеся в коректній роботі світильника.

Купуючи функціональний світильник MAXUS, крім дворічної гарантії якості, Ви отримуєте також безкоштовну консультацію фахівців і зручні способи оплати та доставки.

Новий MAXUS Functional робить життя світлішим!