Важливі зміни з нашим додатком Maxus Smart

На жаль, вхідні телефонні лінії пошкоджені, для зв'язку - залиште свій номер через форму "Зворотний дзвінок" і ми Вам передзвонимо

Нові прожектори GLOBAL Flood Light 2018 року — максимум надійності, якості та економічності!

13. 04. 2018

GLOBAL Flood Light 2018 року — це лінійка прожекторів з поліпшеними характеристиками для освітлення вулиці, а також запорошених і вологих приміщень. Для нових моделей ми розробили новий ультратонкий корпус, а також використовували більш безпечний і міцний розсіювач із загартованого скла.

Робота приладів оптимізована, тому вони економлять на 20% більше електрики, ніж рішення попередньої серії. При цьому світлодіодні прожектори Flood Light 2018 мають ресурс служби в 25 000 годин і гарантійний термін 2 роки!

3 прожектора, які швидко вирішують різні освітлювальні завдання

Щоб користувачі вибирали зручне освітлення для різних ситуацій, ми включили в лінійку три моделі

1-GBL-02-LFL-1060 — прожектор з помірним світловим потоком (800 лм) холодного відтінку (6 000 К). Він адаптований для освітлення невеликих зон і найчастіше монтується на висоті до 2 метрів.

1-GBL-02-LFL-2060 — модель із середньою потужністю світлового потоку (1600 лм) і холодним світлом (6000 К). Для освітлення вулиць її встановлюють на висоті до 4 метрів.

1-GBL-02-LFL-3060 — найпотужніше рішення серії зі світловим потоком 3200 лм і холодним світлом 6 000 К. Його зручно встановлювати на висоті більше 4 метрів і використовувати для майданчиків площею більше 30 м2.

Розсіювач із загартованого скла: міцність та безпечні осколки

Щоб адаптувати нові прожектори до вулиці та інших складних умов, ми вибрали розсіювачі із загартованого скла. Воно в 5 разів стійкіше до ударів і перепадів температур, ніж звичайне.

Звичайно, від занадто сильного впливу розсіювач LED-прожектора може розбитися, але його скалки залишаться безпечними для людей. Тому модель підходить для освітлення дитячих майданчиків, басейнів і спортивних установ.

Захист від пилу та вологи — IP65

Прожектори серії можна встановлювати на вулиці без навісів, а також в запорошених або вологих приміщеннях. Корпус електроприладів надійно захищений від пилу та бризок, що падають з будь-якого напрямку.

Тривала служба: 2 роки гарантії, ресурс 25 000 годин і захист від перепадів напруги

Ми цінуємо час покупців, тому зробили прожектор максимально надійним. Один раз купивши і встановивши модель серії GLOBAL Flood Light 2018, можна на кілька років забути про те, що електроприлади виходять із ладу, перегорають або потребують заміни ламп. Якщо використовувати новий вуличний світильник по 8 годин щодня, його ресурсу вистачить на 8 з половиною років.

Домогтися надійності допомогли сучасні інженерні розробки і ретельне тестування електроприладів у власній лабораторії. Нові прожектори більш довговічні, тому що:

РСВ-пластини й чіпи не нагріваються вище 110˚С навіть при інтенсивних навантаженнях. А значить, світлодіоди постійно працюють в оптимальному режимі і дають рівне світло;

температура роботи драйвера не перевищує 70˚С, а значить, електроприлад буде давати стабільне світло протягом довгого часу;

IC-чіп стабілізує струм у діапазоні 198-242 В, тому світильник захищений від перепадів напруги в мережі.

Скорочує витрати і створює комфортне світло

Прожектори GLOBAL Flood Light 2018 споживають на 25% менше електрики, ніж моделі попередньої серії. Енергоефективність 80 лм/Вт робить їх у 6-7 разів економічніше, ніж газорозрядні та галогенні джерела світла. Тому з новими прожекторами не потрібно переживати про те, що ви забули вимкнути світло, або відмовлятися від гарного підсвічування фасаду, освітлення двору та інших зручностей, щоб скоротити комунальні платежі.

Нові прожектори створюють якісне освітлення, яке не мерехтить і добре передає природні відтінки. Світильник має косинусну криву сили світла, а значить, рівномірно освітлює всю поверхню й підходить для загального освітлення майже будь-яких об'єктів.

Ультратонкий корпус і універсальний дизайн

Нові технології допомогли зробити корпус більш компактним — висота світлодіодних прожекторів GLOBAL Flood Light 2018 на 10 см менше, ніж у світильників попередньої лінійки. А значить, ці моделі можна встановити над воротами гаража, навіть якщо відстань до козирка невелика, та в інших випадках, коли не вистачає місця.

Чорний металевий корпус і правильна форма дозволяють не замислюватися про дрібниці й використовувати прожектор у будь-якому дизайні. Строгий світильник на фасаді будівлі або в приміщенні не буде притягувати до себе зайвих поглядів і впишеться в будь-який стиль.

 

 

GLOBAL Flood Light 2018 — освітлює зручно зовні та всередині!

Як і вся інша продукція бренду GLOBAL, нові прожектори практичні, а їх вартість формується так, щоб користувачі не переплачували за імідж, бренд або малозначущі функції. Нові моделі з доступною ціною допомагають вирішити широке коло завдань: від підсвічування нічного саду і декоративного освітлення фасадів до функціонального світла на складах або в промислових приміщеннях.

Освітлення для котеджу чи дачі: на присадибній ділянці та в приміщеннях

Прожектори GLOBAL Flood Light 2018 освітять двір приватного будинку: в'їзд в гараж, сходи, майданчик для відпочинку та інші зони. Встановіть їх, щоб насолоджуватися красою вечірнього саду, зробити зручною зону поруч з будинком, освітити дитячі майданчики.

Також вуличні прожектори вирішать декоративні завдання. Спрямоване світло підкреслить красу фасаду, альпійських гірок та інші деталі екстер'єру. Чим ще корисні нові світильники в будинку? Використовуйте їх, щоб освітити льох та інші господарські приміщення.

Зручне й недороге освітлення для бізнесу та громадських просторів

Нові прожектори ефективно вирішують завдання бізнесу і державних організацій. Їх використовують для освітлення:

  • плакатів, банерів та інших рекламних конструкцій;
  • вхідних груп, терас і територій, прилеглих до будівлі;
  • басейнів, футбольних полів, спортивних майданчиків;
  • парковок, гаражів, воріт, заборів;
  • архітектурних об'єктів;
  • промислових приміщень з високим рівнем пилу чи вологості;
  • торгових і будівельних майданчиків, ангарів і складів.

Простий монтаж з можливістю регулювання кута нахилу

Прожектор встановлюється на всі типи поверхонь. Завдяки похилому кронштейну, світло налаштовується під будь-яким кутом.

Незважаючи на те що монтаж приладу є нескладним, нагадуємо, що проводити електротехнічні роботи повинні тільки професіонали. Для жителів Києва і Харкова доступна послуга установки від фахівців MAXUS, замовити її можна на сайті.

Вигідні та зручні покупки з MAXUS!

У нашому інтернет-магазині можна вибрати і купити будь-який з прожекторів серії GLOBAL Flood Light 2018. Світильник буде у вас вже через 1-4 дні після замовлення. Якщо потрібна додаткова інформація про модель або допомога у виборі, телефонуйте фахівцям нашого магазину — консультація надається безкоштовно.