Важливі зміни з нашим додатком Maxus Smart

На жаль, вхідні телефонні лінії пошкоджені, для зв'язку - залиште свій номер через форму "Зворотний дзвінок" і ми Вам передзвонимо

Нова серія економічних ламп GLOBAL LED — висока якість за доступною ціною

03. 07. 2018

Лінійка лампочок GLOBAL LED 2-го покоління — це незмінно висока якість з поліпшеними технічними характеристиками за помірною ціною.

Новинки, що надійшли в продаж, призначені для побутового застосування і представлені в наступних форм-факторах: MR16, A60, C37, G45. Діапазон потужності — від 3 Вт до 12 Вт, що є альтернативою для заміни звичайних ламп розжарювання потужністю від 75 Вт до 150 Вт.

Надійне і довговічне функціонування лампочок забезпечено за рахунок використання високоякісних матеріалів і оптимізації роботи технічної начинки.

    • Температура роботи РСВ-пластини і чіпів не перевищує 110˚С — світлодіоди працюють в оптимальному температурному режимі, забезпечуючи стабільний світловий потік протягом всього ресурсу роботи лампи.
    • Температура роботи драйвера не перевищує 70˚С. Це оптимальна робоча температура, що виключає ризик виходу лампочки з ладу протягом тривалого періоду часу.
    • IC-чіп стабілізує струм у діапазоні 198-242V — джерело світла надійно відпрацює весь заявлений ресурс, забезпечуючи рівномірний світловий потік у широкому діапазоні вхідної напруги.
    • EMC-фільтр захищає виріб від завад мережі та, в свою чергу, захищає мережу від завад, створюваних лампочкою.
    • При розробці світлодіодних ламп Global нового покоління, технологи прагнули створити надійну, але недорогу продукцію, доступну кожному жителю України.

Перехід на LED-освітлення дозволяє економити до 90% витрат на електроенергію в порівнянні з традиційними лампами розжарювання. При цьому ціна нових led-ламп Глобал порівнянна з КЛЛ (компактні люмінесцентні лампи), що зникають з ринку, оскільки в асортименті представлені лише найбільш затребувані базові моделі. Це дає можливість виробляти масовий продукт гарної якості, зі значною економією від масштабів виробництва.

Виробничий процес виготовлення світлодіодних ламп ГЛОБАЛ передбачає багатостадійний аудит: від вхідного контролю компонентів до лабораторних досліджень готової продукції.

Заявлені світлові характеристики нових світлодіодних ламп GLOBAL LED відповідають реальним, що строго контролюється внутрішньою лабораторією компанії Maxus.

Деякі з новинок:

1-GBL-266 — форм-фактор: A60, потужність: 12W, цоколь E27;

1-GBL-232 — форм-фактор: C37, потужність: 6W, цоколь E27;

1-GBL-244 — форм-фактор: G45, потужність: 6W, цоколь E14;

1-GBL-214 — форм-фактор: MR16, потужність: 5W, цоколь GU5.3;

Ці LED-лампочки можна використовувати як у побутових житлових приміщеннях, так і в громадських просторах: готелях, магазинах, кафе, ресторанах, торгових центрах, будь-яких інших внутрішніх приміщеннях.

Лампи мають компактні розміри, що робить можливим їх використання в більшості стандартних світильників: люстрах і настільних лампах, настінних і стельових моделях, бра, торшерах тощо. Також, при наявності достатньої захищеності світильника від вологи і пилу, лампочки GLOBAL LED 2-й серії можна встановлювати в умовах вулиці.

Продовжуючи традицію перших світлодіодних ламп Глобал, нові лампочки другого покоління — це надійно, екологічно, економно. 2-ю серію led-ламп Global з 01/07/2018 можна купити на сайті виробника, а також у авторизованих інтернет-магазинів і дилерів роздрібної мережі продажів.

Щоб подивитися весь перелік новинок, перейдіть за посиланням.