Важливі зміни з нашим додатком Maxus Smart

На жаль, вхідні телефонні лінії пошкоджені, для зв'язку - залиште свій номер через форму "Зворотний дзвінок" і ми Вам передзвонимо

Новинка від GLOBAL – серія декоративних світлодіодних світильників з рівнем захисту від пилу та вологи IP65

23. 09. 2019

Пропонуємо вашій увазі новинку 2019 року – декоративні LED-світильники Bulkhead – надійні та економічні освітлювальні прилади з поліпшеними технічними характеристиками за помірною ціною.

Розробляючи нову лінійку антивандальних світлодіодних світильників для ЖКГ, фахівці нашої компанії використовували перевірені та ефективні рішення в області світлотехніки для створення простого, але якісного джерела світла, що має при цьому естетичну привабливість.

Особливості світильників GLOBAL Bulkhead deco

Ці настінно-стельові моделі – сучасна економічна альтернатива традиційним закритим світильникам з лампою всередині. Такі світильники стануть вигідним рішенням для громадських установ, виробничих підприємств, господарських і комунальних організацій.

Широка сфера застосування

Всі моделі GLOBAL Bulkhead deco відрізняються привабливим дизайном, тому можуть бути використані в якості світильників для під'їзду, відкритої тераси, прибудинкової території, вхідної групи й сходових прольотів, а також інших просторів, де важлива не лише економічність, але й естетична привабливість освітлювальних приладів.

Асортимент моделей GLOBAL Bulkhead deco

Асортимент моделей GLOBAL Bulkhead deco

Спеціальний конструктив сталевої кріпильної пластини дозволяє здійснити швидкий і міцний монтаж світильника на будь-якій поверхні стін або стелі. Корпус освітлювального приладу має високу ступінь стійкості до зовнішніх механічних пошкоджень, а також високі параметри захисту від пилу та вологи, що дозволяє встановлювати цю модель на вулиці без навісу, а також використовувати для освітлення територій громадського користування.

Економічність і висока якість

Завдяки продуманій конструкції та правильно підібраним компонентам вдалося домогтися високої світлової ефективності. Моделі GLOBAL Bulkhead deco мають фактичну світлову ефективність до 100 Lm/W, що є одним з найкращих показників для світильників ЖКГ.

Кривая распределения силы света светильников GLOBAL Bulkhead deco

Крива розподілу сили світла світильників Bulkhead deco

Високий рівень передачі кольору, рівномірність і відсутність пульсацій світлового потоку дозволяють використовувати ці освітлювальні прилади в тому числі в місцях тривалого перебування людей.

Підвищена надійність і гарантія

Моделі GLOBAL Bulkhead deco розраховані на роботу в діапазоні напруги від 160 до 260 В, мають ресурс роботи в 30 000 годин і забезпечені дворічною гарантією від виробника.

Підвищена надійність і гарантія світильників GLOBAL GBH

Світильники даної серії мають високий рівень стійкості до зовнішніх механічних пошкоджень (IK 08), що підтверджено відповідними сертифікатами. Завдяки високому рівню захисту від пилу та вологи (IР 65), а також відсутності замінних деталей, освітлювальні прилади не потребують додаткового обслуговування протягом всього терміну служби.

Придбати світильники GLOBAL Bulkhead deco можна в офіційному інтернет-магазині компанії MAXUS. Отримати консультацію чи замовити безкоштовний розрахунок освітлення, ви можете, зателефонувавши нашим фахівцям.

Надійні, економічні та привабливі LED-світильники для службового освітлення відтепер доступні кожному!