Важливі зміни з нашим додатком Maxus Smart

На жаль, вхідні телефонні лінії пошкоджені, для зв'язку - залиште свій номер через форму "Зворотний дзвінок" і ми Вам передзвонимо

Нові точкові світильники MAXUS SDL 3-step з трьома сценаріями освітлення — заміна традиційним точковим світильникам

16. 04. 2018

MAXUS SDL 3-step — точкові світильники для тих, хто втомився вибирати між затишним теплим підсвічуванням, прохолодним освітленням, яке допомагає концентрувати увагу, та природним денним світлом. Три режими з різними колірними температурами й оптимальними кутами розсіювання тепер доступні в одному LED-світильнику.

Керуйте освітленням, щоб насолоджуватися свободою, створювати свій настрій і вибирати комфортне світло для роботи та відпочинку!

3 режими роботи: адаптивне освітлення для різних завдань

«Основне світло». Ця установка створює інтенсивне спрямоване світло прохолодного тону. Освітлення активізує мозкову діяльність і увагу, допомагає відчувати себе бадьоріше вранці, а також розставляє акценти в інтер'єрі.

«Підсвічування». Це атмосферне м'яке світло з теплою температурою. Затишне освітлення сприяє відпочинку й невимушеному спілкуванню.

Комбінація двох режимів наповнить простір світлом, який майже нічим не відрізняється від сонячного. Воно підходить для різної діяльності й має нейтральний вплив на біоритми людини.

5 причин, за якими в офісі та вдома потрібен новий 3-кроковий світильник MAXUS

1. Адаптивне освітлення. Нові світильники дозволяють управляти світлом. Просто перейдіть в інший режим, щоб змінити основне світло на затишне підсвічування чи на освітлення, яке наближене до природного сонячного. Адаптивним світлом зручно користуватися не тільки вдома, але й в офісах, кафе, магазинах та інших громадських просторах.

2. Створюйте сучасний інтер'єр і не займайте корисний простір. Актуальний дизайн прагне до простоти форм, гнучкості функцій і персоналізації інтер'єру. Нова модель відповідає тенденції: один світильник робить доступними 3 сценарії освітлення. А значить, можна не займати місце в кімнаті масивними бра, торшерами чи люстрами, а також не витрачати час і гроші на їх вибір.

3. Гармонізуйте «внутрішній годинник». Невідповідна яскравість і температура світла можуть порушувати природні біоритми організму: заважати засипати ввечері або викликати сонливість вранці. Трикроковий світильник вирішує проблему. Щоб відчувати бадьорість після сну, використовуйте прохолодне світло. Днем працюйте під освітленням, наближеним до сонячного, а ввечері включайте підсвічування, яке розслабляє та готує до сну.

4. Гнучке зонування. З новими джерелами світла не потрібно заздалегідь ділити кімнату на функціональні зони та продумувати до дрібниць інтер'єр ще до початку ремонту. Просто переведіть режим, щоб перетворити робочу зону на місце для відпочинку або допомогти малюкові перейти від ігор до сну. Якщо з часом вирішите переставити меблі, схему освітлення можна буде легко підлаштувати під нові функціональні зони у кімнаті.

5. Персоналізація. Кожна людина індивідуальна, а отже, потребує того, щоб гнучко змінювати простір під свої потреби. Новий світлодіодний світильник дозволяє вибрати найбільш комфортне освітлення кожному користувачеві.

Надійний захист від вологи й проникнення предметів

Ця вбудована модель підходить для ванної та інших вологих приміщень. Також її можна використовувати на вулиці під навісами: на веранді чи терасі, для освітлення відкритого переходу, входу в будівлю тощо.
Завдяки захисту від проникнення твердих предметів, модель підходить для просторів, де часто бувають діти. Крім того, такий рівень захисту корпусу збільшує термін служби виробу.

Універсальний дизайн

3-крокові точкові LED-світильники представлені в круглому та квадратному форм-факторі. Білий колір корпусу легко адаптується до приміщень у будь-якому стилі: від мінімалізму, лофта чи хай-тек до нестаріючої класики.

Рівне світло без мерехтіння й точна передача кольору

Постійні покупці MAXUS знають, що наш магазин пропонує лише ту LED-продукцію, яка створює рівне світло, не мерехтить під час роботи і правильно передає природні відтінки предметів. Нові продукти, безумовно, відповідають цим критеріям.
Ці світильники світять рівномірно й мають косинусну криву силу світла, яка підходить для більшості освітлювальних завдань.

3 роки гарантії, ресурс роботи 30 000 годин і захист від перегорання

Світлодіодні світильники MAXUS SDL 3-step розраховані на службу протягом декількох років без заміни ламп та іншого обслуговування.

Ресурсу світлодіодів вистачить на 10 років, якщо використовувати модель щодня по 8 годин.

Модель стійка до перепадів напруги в діапазоні від 160 до 260 В, а значить, ризик перегорання зведений до мінімуму.

Бренд MAXUS впевнений у якості продукції, тож дає 3-річну гарантію на ці вироби.

Інженери компанії встановили в нові світильники сучасні конденсатори ASHI та IC-чіп, який стабілізує напругу. Перед тим, як запропонувати джерело світла користувачам, вони провели тести у власній лабораторії. Ці дослідження дозволили переконатися, що електроприлад працює в оптимальному температурному режимі: РСВ-пластини й чіпи не гріють вище 100˚С, а драйвер — вище 70˚С.

Сучасна якість світла за доступною ціною

MAXUS SDL з трьома режимами освітлення коштують лише на 20% дорожче, ніж точкові світильники тієї ж потужності з попередньої лінійки. А значить, комфорт та персоналізація світла стали максимально доступними.

Просте підключення й зручне перемикання

Перехід на нові точкові моделі не вимагає спеціального обладнання. Нові електроприлади MAXUS сумісні з популярними вимикачами:

  • побутовим (режими перемикаються однією клавішею);
  • прохідними;
  • з підсвічуванням.

Як змінювати режими в 3-кроковому світильнику?

Перемикання відбувається за допомогою однієї клавіші. Щоб перейти в новий режим, потрібно вимкнути і знову ввімкнути прилад (між натисканнями повинно пройти не більше 2 секунд).

Послідовність режимів і приклади перемикання:

1. «Основне світло». Вмикається завжди першим, якщо між виключенням і включенням пройшло більш ніж 2 секунди.
2. «Підсвічування». Щоб перейти в цей режим, спочатку активуйте «Основне світло», а потім вимкніть і ввімкніть світильник (інтервал між натисканнями — до 2 секунд).
3. «Основне світло + підсвічування». Щоб вибрати це освітлення, спочатку активуйте «Підсвічування», а після ще раз вимкніть і ввімкніть світильник. Якщо натиснути перемикач повторно, повернеться режим «Основне світло».

Установка й габарити світильників

Джерела світла мають помірні габарити й не гріються під час роботи, тому їх можна вбудувати в різні стелі, наприклад, із гіпсокартону, натяжні конструкції з ПВХ або системи типу «армстронг».

Установка проходить у три етапи:

1. Потрібно зробити отвір у стелі та підвести до нього електропроводку.

2. Вимкнути живлення в мережі. Потім підключити драйвер до кабелю живлення світильника, а потім до мережі.

3. Потрібно підняти кліпси-фіксатори (розташовані по периметру електроприладу) в напрямку стелі, та помістити світильник до підготовленого отвору. Вмикати електрику можна тільки після того, як ви переконаєтеся, що все встановлено правильно.

Нові світильники можна замовити з доставкою «Новою поштою» у будь-який регіон. Якщо залишилися питання — зверніться за безкоштовною консультацією до фахівців через сайт. Для жителів Києва та Харкова також доступна послуга установки від фахівців MAXUS.

Вибирайте новий рівень зручності та свободу керування світлом з MAXUS