Важливі зміни з нашим додатком Maxus Smart

На жаль, вхідні телефонні лінії пошкоджені, для зв'язку - залиште свій номер через форму "Зворотний дзвінок" і ми Вам передзвонимо

Серія «Збери сам» – оригінальні світильники своїми руками

27. 02. 2020

Бажаєте освітити свою оселю унікальними світильниками, дизайном яких можна хвалитися друзям? Не можете вибрати підходящий світильник серед представлених на ринку? Тоді серія «Збери сам» – саме те, що вам потрібно.

Світильники серії «Збери сам» – справжня знахідка для тих, хто цінує оригінальність, полюбляє сміливі експерименти та отримує задоволення від творчості. Щоб зібрати світильник не потрібно жодних спеціальних навичок: це легко може зробити навіть новачок. У комплекті наявна докладна інструкція й всі необхідні елементи кріплення.

Обирайте потрібну потужність

Лаконічна базова модель, потужністю 24 В або 40 В може використовуватися самостійно чи стати основою майбутнього дизайнерського рішення.

Обирайте додаткові аксесуари

Щоб зібрати світильник, використовуйте корпус, який ідеально підійде до вашого інтер'єру. Якої форми він буде – округлої, циліндричної чи зрізаного конуса? Який колір вам більше до вподоби: соковитий червоний, елегантний чорний або невимушений білий? Якому матеріалу ви віддаєте перевагу: металу чи тканині?

Вибравши ідеальний корпус, подумайте, який варіант кріплення світильника до стелі вам подобається більше: накладний або підвісний. Акуратна монтажна планка легко перетворює накладну модель на стильний підвіс, висоту якого можна відрегулювати самостійно. Максимальна довжина тросиків підвісу – 1470 мм.

Завдяки різноманіттю форм і гнучкій конструкції світильники серії «Збери сам» чудово поєднуються з інтер'єрами будь-якого дизайну від класичного та ретро до лофту й модерну.

Світильники серії «Збери сам» – чудова можливість втілити ваші дизайнерські таланти!