Важливі зміни з нашим додатком Maxus Smart

На жаль, вхідні телефонні лінії пошкоджені, для зв'язку - залиште свій номер через форму "Зворотний дзвінок" і ми Вам передзвонимо

Висока якість, чесна ціна. Міні-панелі

14. 09. 2017

Створюючи GLOBAL LED, міжнародна корпорація MAXUS поставила перед собою завдання дати кожному жителю України можливість перейти на енергозберігаюче і безпечне LED освітлення й отримати надійне світлодіодне джерело світла за ціною, зіставною з ціною компактної люмінесцентної лампи. Саме тому основу асортименту GLOBAL LED складають прості, базові моделі світлодіодних світильників, створені на основі надійних, перевірених часом рішень корпорації MAXUS в області енергозберігаючого освітлення.

Світлотехніка GLOBAL LED відрізняється помірною вартістю при високих параметрах надійності та довговічності й орієнтована на прагматичних споживачів, що вважають за краще купувати якісні товари, не переплачуючи за додаткові опції. Високий рівень надійності продукції GLOBAL LED забезпечений її адаптацією до специфіки українських електромереж.

Світлодіодна міні-панель GLOBAL LED - це вбудований світильник, призначений для основного або допоміжного освітлення чи декоративного підсвічування.
Світильники добре підходять для житлових приміщень та інтер'єрів, а також широко застосовуються в освітленні офісів, магазинів, бутіків.

Серія міні-панелей GLOBAL LED є сучасною альтернативою традиційним закритим світильникам з лампою і має такі характеристики:

- потужність - 3Вт, 6Вт, 12Вт;
- температура світла: 3000К (тепле світло); 4100К (яскраве світло).

Також всі міні-панелі GLOBAL LED мають зовнішній IC-драйвер, забезпечує надійну роботу світильника в діапазоні напруги 198 – 242 В.

міні-панелі GLOBAL LED зовнішній IC-драйвер

Світлодіодний світильник міні-панель GLOBAL LED встановлюється в отвори гіпсокартонної, натяжної стелі чи ніші за допомогою бічних фіксаторів.
Завдяки малій товщині 25мм світильник легко монтується в місцях з малим міжстельовим простором.

Для установки міні-панель необхідно підключити світильник до напруги 220В. Драйвер акуратно закласти в отвір стелі під світильник. Бічні фіксатори загнути вгору, світильник міні-панель вставити в отвір стелі.

Конструкція світлодіодної міні-панелі GLOBAL LED забезпечує великий кут розсіювання, завдяки чому вона рівномірно заливає приміщення світлом без пульсації та мерехтіння.


розподіл світла в просторі міні-панелі GLOBAL LED

міні-панелі GLOBAL LED

Міні-панель GLOBAL LED добре зарекомендувала себе для офісів, інтер'єрів і магазинів. Світильник забезпечує приміщення рівномірної освітленістю, завдяки чому міні панелі часто використовують для освітлення житлових приміщень. Рекомендована висота установки від 2м до 3м.

Приклад застосування світильника міні-панель GLOBAL LED для магазину.

Міні-панель GLOBAL LED вигідна пропозиція - світильник доступний в упаковці 3 шт, що дозволяє економити до 10% при покупці.

світильники міні-панелі GLOBAL LED потужністю 3Вт, 6Вт, 12Вт

Дізнайтесь більше тут

Щоб задати питання, будь ласка, зв'яжіться з менеджером Call-центру зручним для Вас способом.

Телефони:

  • Загальнонаціональний: (0-800) 50-34-56
  • Київ: (044) 384-40-99
  • Харків: (057) 729-81-17
  • МТС: (050) 589-99-77
  • Київстар: (067) 589-99-77
  • Life: (063) 589-99-77
  • Skype (голосовий зв'язок): maxus-ukraine

Е-mails: [email protected]

Call-центр працює з 9:00 до 18:00, по буднях.