Важливі зміни з нашим додатком Maxus Smart

На жаль, вхідні телефонні лінії пошкоджені, для зв'язку - залиште свій номер через форму "Зворотний дзвінок" і ми Вам передзвонимо

Високопотужна лампа GLOBAL LED

14. 09. 2017

Високопотужні лампи GLOBAL LED представлені в трьох виконаннях з потужністю: 30W, 40W и 50W, з цоколем Е27 та Е40, працюють під напругою 220V, розроблені для заміни ламп розжарювання потужністю від 200W до 350W.

Высокомощная лампы GLOBAL LED

Рис 1. Високопотужна лампа GLOBAL LED

Світлодіодні високопотужні лампи GLOBAL LED призначені для загального освітлення побутових, технічних приміщень, магазинів, торгових центрів, складів, автомайстерень.

Компанія MAXUS IC, розробляючи нові енергоефективні світлові рішення, допомагає Вам реалізувати свої найсміливіші ідеї в області освітлення та енергозбереження. Добре сконструйовані інженерами компанії MAXUS IC, лампи GLOBAL LED ідеальні для загального освітлення. Рівномірне освітлення всієї робочої зони є важливим фактором, оскільки воно створює оптимальне робоче середовище для персоналу складу, автосервісу, супермаркету чи інших громадських приміщень.

Замінюючи старі джерела світла на високопотужні лампи GLOBAL LED, Ви можете розраховувати на скорочення витрат електроенергії на цілі освітлення протягом всього тривалого терміну служби лампи, а також на зниження витрат на обслуговування й експлуатацію.

Високої якості компоненти світлодіодних ламп GLOBAL LED забезпечують високий, стабільний світловий потік і рівномірний розподіл світла.

КСС высокомощной светодиодных ламп GLOBAL LED

Рис 2. КСС високопотужних світлодіодних ламп GLOBAL LED

Високопотужні світлодіодні лампи GLOBAL LED стійкі до перепадів напруги.

Высокомощные лампы GLOBAL LED адаптированы к украинским электросетям

Рис 3. Високопотужні лампи GLOBAL LED адаптовані до українських електромереж

Лампи добре себе зарекомендували на висоті від 3-м до 5-м установки, тим самим забезпечуючи приміщення рівномірною освітленістю.

IC драйвер високоякісної лампи GLOBAL LED добре адаптований до перепадів напруги, що гарантує стійку, стабільну роботи лампи навіть при поганих умовах електромережі.

IC драйвер высокомощной лампы GLOBAL LED

Рис 4. IC драйвер високопотужної лампи GLOBAL LED

Компактність лампи дозволяє використовувати її у всіх типах світильників господарського та промислового призначення незакритого типу. Лампа добре себе зарекомендувала в світильниках НСП, ГСП, ЖСП.

GLOBAL LED для светильников НСП, ГСП, ЖСП

Рис 5. GLOBAL LED для світильників НСП, ГСП, ЖСП

Важлива особливість: при використанні високоякісної лампи GLOBAL LED в світильниках типу ГСП, ЖСП – в них не має бути наявним баласт.

Лампа GLOBAL LED 50W 1-GHW-006-3 – комплектується додатковим перехідником з Е27 на Е40, що робить лампу більш багатофункціональною.

Високоякісні лампи GLOBAL LED прості та зручні в установці, не вимагають спеціальних світильників, можуть монтуватися безпосередньо на патрон Е27 чи Е40, що є перевагою даних надпотужних світлодіодних ламп GLOBAL LED.

Замена ЛОН, ДРЛ на GLOBAL LED

Рис 5. Заміна ЛЗП, ДРЛ на GLOBAL LED

Дізнайтеся більше тут

Щоб придбати високопотужні лампи GLOBAL LED – достатньо оформити замовлення на сайті офіційного інтернет-магазину компанії Maxus IC, або звернутися до наших консультантів будь-яким зручним для вас способом.

Телефони:

  • Загальнонаціональний: (0-800) 50-34-56
  • Київ: (044) 384-40-99
  • Харків: (057) 729-81-17
  • МТС: (050) 589-99-77
  • Київстар: (067) 589-99-77
  • Life: (063) 589-99-77

Е-mails: [email protected]

Call-центр працює з 9:00 до 18:00, по буднях.