Важливі зміни з нашим додатком Maxus Smart

На жаль, вхідні телефонні лінії пошкоджені, для зв'язку - залиште свій номер через форму "Зворотний дзвінок" і ми Вам передзвонимо

Світильники в спальню

119 товарів

9
15
30
15
Рейтинг
Рейтинг

119 товарів

9
15
30
15
Рейтинг
Рейтинг

Світильники для спальні створять затишну атмосферу, освітять макіяжний столик, шафу, крісло для читання та інші зони. За їх допомогою можна організувати яскраве освітлення, при якому можна займатися повсякденними справами, і затишне м'яке світло, щоб розслабитися, помріяти і заснути в гарному настрої.

У розділі можна знайти світильник для елегантної спальні в класичному стилі або яскравої кімнати в стилі модерн. Також у нас є джерела для світлих скандинавських інтер'єрів, сучасного хай-тек простору, студії в стилі лофт та інших квартир.

Види LED-світильників для спальні

  • стельові люстри для підвісного або накладного монтажу. Ці моделі підходять для загального або локального освітлення;
  • підвіси для місцевого й акцентного освітлення;
  • світлодіодні бра та інші настінні моделі. Їх встановлюють біля ліжка, дзеркала та в інших місцях, де потрібне додаткове світло;
  • точкові світильники для загального освітлення, підсвічування окремих зон або декоративного світла;
  • настільні світильники;
  • інші моделі.

Для кімнати можна замовити модель з димером, яка дозволить легко налаштувати зручну освітленість. Якщо ви цінуєте оригінальність — створіть своїми руками світильник з елементів серії «Збери сам». Для тих, хто хоче зробити світло адаптивним, є точкові світильники, які мають 3 режими роботи з різною яскравістю й колірною температурою.

Чому зручно та вигідно купувати світильники для спальні в нашому магазині?

  • можна створити схеми освітлення з різною колірною температурою й яскравістю, щоб відчувати себе бадьорим вранці та повноцінно розслаблятися перед сном;
  • великий вибір світильників: від дизайнерських моделей Intelite до продуманих рішень MAXUS чи надійних і доступних джерел Global;
  • комфортне освітлення без пульсацій з правильною передачею кольору;
  • економія електрики;
  • надійність. Моделі мають тривалий ресурс роботи, захист від перепадів напруги і гарантію від 2 до 5 років;
  • можна вибрати модель для кімнат у різних стилях і всіх видів стель;
  • є набори світильників за акційною ціною та цікаві сезонні пропозиції для постійних і нових клієнтів.

Сучасна LED-техніка для дому, роботи та інших просторів!

В інтернет-магазині Maxus ведуться продажі світильників для всіх кімнат у будинку. Тут можна вибрати недорогі джерела для сучасної студії, модні люстри для квартири і дизайнерські вироби для котеджів. Якщо ви вже вибрали модель, ми запропонуємо великий вибір ламп різних форм-факторів, потужності й колірної температури.

Також в магазині є світлотехніка для офісів, навчальних закладів, магазинів, оформлення вулиці. У цьому напрямку можна купити все: від настільних ламп до консольних світильників або панелей для стель Грільято.

Ми робимо покупки в інтернеті більш зручними, тому пропонуємо не тільки консультації, доставку та інший стандартний сервіс, але й безкоштовний розрахунок освітлення і послугу монтажу в Києві та Харкові.

Обирайте MAXUS, щоб жити краще й працювати продуктивніше!