Важливі зміни з нашим додатком Maxus Smart

На жаль, вхідні телефонні лінії пошкоджені, для зв'язку - залиште свій номер через форму "Зворотний дзвінок" і ми Вам передзвонимо

Світлодіодні лампи з цоколем G13

28 товарів

Сторінка
9
15
30
15
Рейтинг
Рейтинг

28 товарів

Сторінка
9
15
30
15
Рейтинг
Рейтинг

Світлодіодні лампи з цоколем G13 – це сучасна економічна заміна застарілих люмінесцентних моделей. Буква G в маркуванні означає, що даний вид цоколя належить до штиркових, а число 13 вказує на відстань між штирями, яке в конкретному випадку дорівнює 13 мм.

Більшість моделей ламп з G13 цоколем, представлених на ринку України, мають форм-фактор T8. Такі джерела світла називають також трубчастими чи лінійними. Led-лампи даного форм-фактора встановлюють у магістральні та растрові світильники, замінюючи ними лінійні люмінесцентні моделі, що виходять з ужитку.

Як і інші джерела світла на основі світлодіодів лампи з цоколем G13 відрізняються економічністю, правильною передачею відтінків освітлюваних предметів, якісним світлом без пульсацій і мерехтіння. Крім того, такі моделі, на відміну від газорозрядних, не створюють шуму під час роботи й не мають затримки при включенні.

Сфера використання ламп G13

Джерела світла форм-фактора Т8, як правило, застосовують для освітлення громадських та адміністративних площ. Такі моделі можуть встановлюватися в світильники для стелі «Армстронг», ЛПО та ЛВО.

LED-лампи з цоколем G13 використовуються для організації основного освітлення внутрішнього простору:

  • - освітніх установ: шкіл, вузів, бібліотек тощо;
  • - адміністративних і громадських установ;
  • - закладів громадського харчування: їдалень, кафе, ресторанів та інших;
  • - медичних установ: поліклінік, амбулаторій, лікарень;
  • - офісних приміщень: переговорних, робочих кабінетів, залів для проведення конференцій тощо;
  • - спортивних і виставкових залів та інших подібних просторів.

Переваги LED-ламп T8 з цоколем G13

  1. Такі моделі прості в установці й експлуатації, вони не вимагають застосування ПРА, баластних дроселів, стартерів. Включаються без затримок і миготіння, після установки не потребують обслуговування протягом всього періоду служби.
  2. Ці лампи правильно передають відтінки, світять рівно, тобто не пульсують і не мерехтять, що благотворно позначається на зорі та не втомлює очі.
  3. Світлодіодні джерела не містять небезпечних хімічних сполук, тому не потребують особливих умов утилізації, вони не гріються до високих температур, що підвищує їх пожежну безпеку. Крім того, завдяки вбудованому ЕМС-фільтру такі лампи не створюють електромагнітних перешкод, і не впливають на роботу інших електронних пристроїв.
  4. Відсутність дроселя дозволяє таким моделям працювати абсолютно безшумно, вони не створюють шуму та гулу, характерних для люмінесцентних ламп. Тож перебування людей в приміщеннях з таким освітленням стає більш комфортним.
  5. Тривалий термін служби таких джерел світла забезпечує зручність експлуатації. Вони можуть працювати роками, причому абсолютно не залежать від кількості циклів включень і виключень.
  6. Світлодіодні джерела – абсолютний лідер серед інших джерел світла з точки зору економічності. Вони вважаються на 60% більш економічними, ніж люмінесцентні моделі.

Інтернет-магазин компанії «Максус» займається продажем світлодіодних ламп T8 з цоколем G13 за цінами від виробника. Охочі купити лампу G13 можуть скористатися зручними способами оплати: готівковим і безготівковим розрахунком, а також післяплатою.

Наші клієнти також можуть замовити безкоштовний розрахунок освітлення й отримати професійну консультацію, а для жителів Києва та Харкова доступна послуга монтажу освітлювальної продукції від фахівців нашої компанії. Замовлена покупка буде в найкоротші терміни відправлена в будь-який регіон: Львів, Запоріжжя, Дніпро, Одесу та інші.

Світло від MAXUS - комфорт вашої домівки й офісу!