Важливі зміни з нашим додатком Maxus Smart

На жаль, вхідні телефонні лінії пошкоджені, для зв'язку - залиште свій номер через форму "Зворотний дзвінок" і ми Вам передзвонимо

Нові світлодіодні прожектори MAXUS Flood Light: висока якість світла, максимум надійності й економічності!

03. 08. 2018

Нова серія вуличних прожекторів MAXUS Flood Light в ультратонкому корпусі — це надійність, висока ефективність і максимальна якість світла.

Ці моделі скоротять витрати на оплату електроенергії, оскільки мають світлову ефективність більше 90 лм/Вт. При цьому ресурс роботи світлодіодів складає 50000 годин, а їхню надійність підтверджує 3-річна гарантія.

MAXUS Flood Light мають ультратонкий корпус, який не буде виділятися на фасаді будівлі, та похилий кронштейн для зручного монтажу. Нові вуличні прожектори забезпечують таку ж якість освітлення, як і вдома: вони мають високий індекс передачі кольору (Ra > 82) і спеціальний розсіювач, який рівномірно розподіляє промені по всій площі. 

Модельний ряд включає рішення з датчиками руху для організації більш зручного освітлення на вулиці. Вони дозволять гнучко налаштовувати сенсор: встановлювати радіус і кут виявлення, час затримки й автоматичне включення при певній освітленості.

Вибирайте вуличні прожектори MAXUS Flood Light c датчиками руху чи без них!

MAXUS Flood Light P (W) — це 4 моделі потужністю 10, 20, 30 або 50 Вт і світловим потоком 950, 1900, 2800 або 5000 лм, відповідно. З цієї серії можна вибрати надійний прожектор для освітлення об'єктів і територій різної площі.

MAXUS Flood Light з сенсором представлені в трьох форм-факторах з потужністю 10, 20 або 30 Вт і відповідним світловим потоком 950, 1900 або 2850 лм.

Всі прожектори дають холодне світло (5000 К). Воно оптимальне для освітлення вулиці, а також стадіонів, цехів, ринків та інших просторів, де людям необхідно залишатися уважними та зосередженими.

Рівномірний розподіл світла та висока передача кольору

З новими прожекторами зовнішнє освітлення стає таким же якісним, як і внутрішнє. Моделі мають високу передачу кольору Ra > 82, тому реалістично передають природні відтінки навколишніх предметів. При цьому спеціальна форма розсіювача забезпечує рівномірне освітлення. 

Це робить MAXUS Flood Light хорошим рішенням для прибудинкових територій, фасадів та інших місць, де важливо забезпечити зоровий комфорт людей.

Надійність: ресурс 50 000 годин і 3 роки гарантії 

Ресурс роботи світлодіодів складає 50 000 годин. Його вистачить більш ніж на 10 років, якщо використовувати прожектор по 12 годин щодня.

Тестування у власній лабораторії підтвердило, що PCB-пластина й чіпи не гріються вище 100°С. А отже, світлодіоди працюють в оптимальних умовах, що гарантує стабільний світловий потік протягом заявленого терміну служби.

При цьому робоча температура драйвера становить не вище 60°С, що зводить до мінімуму ризики його поломки. Ми впевнені в якості, тому даємо гарантію терміном на 3 роки. 

Висока енергоефективність 

Світлова ефективність нових моделей становить 94 лм / Вт. А отже, вони споживають помірну кількість електрики й дають потужний світловий потік. Це дозволяє скоротити комунальні витрати та користуватися повноцінним вуличним освітленням.

Ультратонкий корпус і спеціальний кронштейн для зручного монтажу

Нові моделі створюють потужний світловий потік і мають високу надійність, але їх корпус залишається тонким. Тому прожектори MAXUS зручно використовувати на прибудинкових територіях і для освітлення фасадів. Вони не будуть привертати до себе поглядів, не зіпсують зовнішній вигляд навісу, даху, будівлі й інших об'єктів. 

Прожектори зручні в монтажі завдяки спеціальному кронштейну, який має нахил в 30 °. При цьому з'єднання стає більш надійним, оскільки саморізи не потрібно вкручувати під кутом.

Тривала робота: захист від стрибків напруги та корпус, який відводить тепло

Додаткову надійність новим прожекторам дають два рішення: IC-чіп і тепловідвідний корпус.

Конвективні ребра попереджають перегрів. Вони ефективно відводять зайве тепло й продовжують термін служби.

IC-чіп стабілізує струм у діапазоні від 175 до 250 В. А отже, прожектор надійно захищений від перегорання через стрибки напруги й дає рівне світло навіть в умовах нестабільної мережі. Крім того, в моделі встановлені запобіжники, які захищають від повного перегоряння.

Надійне й безпечне загартоване скло

Розсіювач із загартованого скла міцніше звичайного в 5 разів, він краще захищений від ударів та інших механічних впливів. Навіть якщо він розіб'ється, скалки будуть безпечними для людей. Тому прожектор MAXUS Flood Light добре підходить для освітлення прибудинкової території, в тому числі місць, де часто відпочивають люди або грають діти.

Оптимальний захист від пилу та вологи

Корпус захищений від пилу та водяних струменів, що падають під будь-яким кутом. Тому його можна встановлювати на вулиці без навісу, а також в цехах, на складах та інших місцях з високою вологістю або рівнем пилу.

Сенсор з точним настроюванням і системою автоматичного включення

Вуличні прожектори MAXUS з датчиком руху дозволять точно налаштувати радіус і кут виявлення, а також автоматичне включення при певному рівні освітленості. Це захистить від випадкових спрацьовувань і дозволить користуватися світлом, коли потрібно.

сенсор «бачить» об'єкти на відстані від 1 до 8 метрів, дистанція налаштовується;

кут виявлення — 120°, для точної роботи можна повернути сенсор, винесений за межі корпусу, по вертикалі або горизонталі;

час затримки регулюється в широкому діапазоні — від 3 секунд до 5 хвилин;

можна встановити автоматичне включення прожектора при освітленості в діапазоні від 10 до 2000 люкс.

MAXUS Flood Light — рішення для освітлення біля будинку

Завдяки надійності, економічності, якісному світлу та компактному корпусу, нові прожектори стануть хорошим вибором для приватних будинків і прибудинкових територій. У лінійці легко вибрати модель для невеликої дачі або для архітектурного підсвічування просторого котеджу.

Нові прожектори можна встановити:

  • на в'їзді в гараж;
  • для освітлення території біля будинку;
  • для архітектурного підсвічування фасаду;
  • для освітлення невеликої стоянки або дороги, що веде до будинку;
  • в підсобних приміщеннях;
  • біля басейну та в інших місцях.

Прожектори — вибір для громадських, господарських та промислових об'єктів

Надійні, економічні та сучасні MAXUS Flood Light стануть вигідним рішенням для підприємств, компаній, господарських та міських об'єктів. Вони підходять для освітлення:

  • рекламних щитів;
  • великих майданчиків і огороджувальних споруд, наприклад, біля супермаркету або заводу;
  • в'їздів, стоянок, ангарів;
  • ринків, стадіонів;
  • фасадів;
  • виробничих приміщень або складів;
  • в сфері ЖКГ.

Вибирайте нову якість світла та максимальну надійність з вуличними прожекторами MAXUS!

1-MAX-01-LFL-1050S — Температура світла 5000 K, ступінь захисту від вологи IP65, світловий потік 950 Lm, термін служби 50000 год

1-MAX-01-LFL-2050S — — Температура світла 5000 K, ступінь захисту від вологи IP65, світловий потік 1900 Lm, термін служби 50000 год

1-MAX-01-LFL-3050S — Температура світла 5000 K, ступінь захисту від вологи IP65, світловий потік 2850 Lm, термін служби 50000 год

1-MAX-01-LFL-1050 — Температура світла 5000 K, ступінь захисту від вологи IP65, світловий потік 950 Lm, термін служби 50000 год

1-MAX-01-LFL-2050 — Температура світла 5000 K, ступінь захисту від вологи IP65, світловий потік 1900 Lm, термін служби 50000 год

1-MAX-01-LFL-3050 — Температура світла 5000 K, ступінь захисту від вологи IP65, світловий потік 2850 Lm, термін служби 50000 год

1-MAX-01-LFL-5050 — Температура світла 5000 K, ступінь захисту від вологи IP65, світловий потік 5000 Lm, термін служби 50000 год